Kötött, horgolt késztermékek

A Kötött, horgolt késztermékekben olyan kézműves termékek lesznek elérhetőek, melyeket csapatunk készít, általuk egyedivé tehetjük otthonunkat, környezetünket. Azoknak a vásárlóknak szeretnénk termékeket elérhetővé tenni, akik nem feltétlen érzik a kedvet vagy nem tudnak erre megfelelő időt szánni ahhoz, hogy Önállóan elkészítsék.

 

*Ezek a termékek abban az esetben is rendelhetőek, ha nincsenek raktárkészleten, illetve egyedi elképzeléseket is megpróbálunk megvalósítani, viszont ebben az esetben az egyedi termék elkészítésére legfeljebb 10 munkanapot várnia kell, csomagját csak ezt követően tudjuk átadni a futárszolgálat részére.

*A számítógép színbeállításai befolyásolhatják a termékről készült fotó színét!
Kérjük ezt a vásárlás folyamán vegye figyelembe!

Oldal 1/ 1 - összesen 4 termék

Ár

6250 Ft7500 Ft
162507500

Márkák

Megjeleníthető tételek 4
Rattan kosárka
Rattan kosárka
Raktáron (1 db)
6 250 Ft

Soft pólófonalból készült, kör alakú tároló doboz, levendula, világos szürke és grafit színekben. A tároló natúr fa talpra horgolt, felső részét egy szatén masni díszíti.

FM_KT_002
Doboz fa mintával
7 250 Ft

Soft pólófonalból készült, kör alakú tároló doboz, bézs színben. A tároló natúr fa talpra horgolt, tetejét lézervágott fa minta díszíti.

1659
Lótusz mintájú doboz
7 500 Ft

Soft pólófonalból készült, kör alakú tároló doboz, almazöld színben. A tároló natúr fa talpra horgolt, tetejét lézervágott lótusz virág minta díszíti.

1656
Tulipános doboz
Tulipános doboz
Raktáron (1 db)
7 000 Ft

Soft pólófonalból készült, kör alakú tároló doboz, magenta színű tulipán mintával. A tároló natúr fa talpra horgolt, tetejét lézervágott tulipán minta díszíti.

FM_KT_001