Adomány

Adományozz fonalat, hogy együtt adhassunk!

 

Támogatni szeretnénk a SapiKülönítményt és ebben Te is a segítségünkre lehetsz!
 

Hogy hogyan? 

 

Először is engedd meg, hogy röviden bemutassuk a csoportot!

 

A SapiKülönítmény 2020 januárjában alakult azzal a céllal, hogy az általuk készített horgolt/kötött sapkákat és takarókat magyarországi kórházak újszülött és koraszülött oszályai kapják meg adományként.

A csoport a csomagok mellé kis ajándékkártyákat csatol, ezeken kedves, szívhez szóló üzenetek szerepelnek, mellyel az adományozók is üzenhetnek. Van akinek ezekkel a kártyákkal mosolyt csalnak az arcára és fokozzák a boldogságát vagy épp reményt küldenek a nehezebb napokban.

A csoport által elkészített darabok jelképesen örökbefogadhatóak a CsodaCsoport aukciós csoporton keresztül, ily módon igyekszenek duplán segíteni.

A 2021-es évben 10 kórházba jutottak el és összesen 837 darab különböző méretű sapkát, valamint 169 darab takarót tudtak átadni országszerte.

Céljuk, hogy minél több szülészetre és koraszülött osztályra jusson el az adományuk. Ennek elérésében tudod támogatni Te is az adományoddal Őket, hogy minél többet adhassanak!

Az adományt előre is hálásan köszönik és ígéretet tettek, hogy az utolsó centiből is igyekeznek gyönyörű sapkákat és takarókat alkotni, ezzel színesebbé tenni az osztályon dolgozók, a kicsik és szüleik mindennapjait. :)

 

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni a SapiKülönítmény tevékenységét látogass el az alábbi oldalra, ahol részletesebb információkról olvashatsz és megtekintheted az eddig elkészített termékek képeit!

https://www.facebook.com/sapikulonitmeny

 

A sapik és baba takarók készítéséhez leginkább akril fonalak a megfelelők, mint az ALIZE (MyBaby, SekerimBebe, SekerinBebeBatik, BabyBest, BabyBestBatik, CottonGold). Számukra ezek a fonalak jelentik a legnagyobb segítséget :)

FIGYELEM! 

Arra kérünk, hogy ha kosaradba adománynak szánt terméket is teszel, illetve saját részre is vásárolsz a "megjegyzés" rovatban tüntesd fel mely termékeket szánod adományként - így ezeket nem postázzuk - az összegyűlt adományokat csapatunk juttatja el a SapiKülönítmény részére! 
Saját termékeid szállításához a számodra megfelelő szállítási módot jelöld meg.

Amennyiben vásárlásod kizárólag adomány termékekből áll és nem tartalmaz más egyéb terméket, kérjük a szállítási módoknál válaszd a "Személyes átvétel" - ingyenes opciót, így tudjuk garantálni, hogy nem számol fel a rendszer tévesen szállítási költséget a kosarad tartalmához! 

 

Támogatásod Mi is hálásan köszönjük!

 

A Fonalműhely csapata